Verzekeringen

Opstalverzekering

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering is een verzekering waarmee u schade aan uw huis kunt afdekken. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak, storm en blikseminslag. Iedere eigenaar van een eigen woning doet er verstandig aan een opstalverzekering af te sluiten. Het huis is tenslotte voor de meeste mensen hun kostbaarste bezit. Op het moment dat u een hypotheek op het huis heeft of wenst, geldt vrijwel altijd dat een opstalverzekering verplicht gesteld wordt door de hypotheekinstelling. Het huis is immers het onderpand voor de hypotheek.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken. Een inboedelverzekering kan o.a. uitgebreid worden met:

 • Smartphone en tabletdekking
 • Buitenshuisdekking
 • Kostbaarheden dekking (te denken valt aan een erfstuk met hoge waarde, sieraad

Aansprakelijksheidsverzekering

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) bent u overal ter wereld verzekerd tegen de kosten van alle schade die u of één van uw gezinsleden, als particulier aan een ander toebrengt.

Schade aan derden, veroorzaakt door uw huisdieren, is ook gedekt.

Auto- /motorverzekering

Een autoverzekering voor elke situatie. Voor elke automobilist kan het meest geschikte autopakket worden samengesteld. De bouwstenen van de personenautoverzekering maken dit mogelijk.

 • WA-verzekering
  De wettelijke aansprakelijkheid dekt de financiële gevolgen van schade die u, door uw schuld, met uw voertuig aan een ander hebt toegebracht.
 • WA + beperkte cascoverzekering( w.a.+)
  WA-verzekering aangevuld met een beperkte cascodekking. Laat u niet misleiden door het woord 'beperkt'; er is een ruime dekking bij schade aan of verlies van uw auto. Gedekt zijn bijvoorbeeld diefstal, brand, ruitbreuk, hagel- en stormschade, aardbeving, overstroming, lawines, botsing met loslopende dieren.
 • WA + uitgebreide cascoverzekering (All Risk )
  Met de uitgebreide cascoverzekering is vrijwel alle schade aan/verlies van uw motorrijtuig gedekt. Ongeacht de oorzaak. Er geldt een eigen risico.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Als er regelmatig andere personen met u meerijden, is de Inzittendenverzekering geen overbodige luxe.
 • Ongevallenverzekering inzittenden
  Een dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeluk.

Bromfietsverzekering

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw bromfiets, (snor) scooter of spartamet dan bent u hier aan het juiste adres. Als u zaken via ons doet bent u verzekerd van een voordelige premie en een goede service.

Wij doen zaken met een aantal verschillende verzekeraars waardoor u verzekerd bent van de meest voordelige premie voor uw leeftijd en postcodegebied.

Er zijn een tweetal verschillende dekkingen te krijgen voor uw brom- of zoemfiets namelijk:

 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
 • Wettelijke Aansprakelijkheid + Casco.

Uitgebreide dekking Wij bieden u tevens de mogelijkheid om naast de verplichte WA dekking een ongevallen en/of rechtsbijstand verzekering te sluiten voor optimale dekking en zekerheid.

Fietsverzekering

De fietsverzekering biedt dekking tegen schade aan en verlies van het rijwiel en/of de accessoires.

Reis/ annuleringsverzekering

De ideale doorlopende reisverzekering: één keer afsluiten en u kunt wanneer u maar wilt uw koffers pakken. Met een doorlopende reisverzekering gaat u goed verzekerd op vakantie: u bent verzekerd tegen vrijwel alle risico's. Oók tijdens uw weekendjes weg en korte vakantietrips in eigen land. De doorlopende reisverzekering is in veel gevallen voordeliger dan bijvoorbeeld twee keer een losse reisverzekering. Aanvullende mogelijkheden voor de vakantie: Helemaal naar het karakter van uw eigen vakantie kunt u kiezen uit de volgende aanvullende mogelijkheden:

 • Wintersportdekking
 • Werelddekking
 • Zakenrisico
 • Automobilistenhulp
 • Duur van de reis
 • Annuleringsverzekering

Caravanverzekering

Verblijft u tijdens uw vakantie het liefste in uw stacaravan of gaat u er in uw vrije tijd op uit met uw toercaravan? Dan kunt u zowel de stacaravan als de toercaravan (en niet te vergeten de vouwkampeerwagen) prima bij ons verzekeren. Hebt u nog een vrij nieuwe caravan (tot tien jaar oud), dan adviseren wij u de meest uitgebreide dekking. Is uw caravan al wat ouder, dan is de goedkopere dekking waarschijnlijk de beste optie.

Rechtsbijstandverzekering

Er zijn van die situaties waarin u zeker weet dat u gelijk heeft. Als het vervolgens onmogelijk lijkt om dat gelijk ook te krijgen, is er soms maar één mogelijkheid: de hulp van een jurist inschakelen. De kosten lopen dan snel op. De Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren (RVP) kost u minder of net zoveel per jaar als het uurtarief van een advocaat.

Uitvaartverzekering

Na een sterfgeval worden de nabestaanden volledig in beslag genomen door de emoties van het afscheid. Zij willen zich geen zorgen maken om de uitvaartkosten en hebben vaak niet de tijd en energie om de uitvaart en alle bijkomende formaliteiten te regelen. Ieder heeft zijn eigen wensen. Dus hebben we in samenwerking met verschillende uitvaartverzekeraars produkten en uitvaartverzekeringen om uw laatste wensen mogelijk te maken. Voor u en uw nabestaanden!