Logo
home
verzekeringen
hypotheken
belastingen
financieringen
contact
route

Verzekeringen

INBOEDEL

Iedereen weet dat het verstandig is om tegen brand verzekerd te zijn. Maar behalve brand kunnen er meer dingen gebeuren waardoor uw inboedel schade lijdt of verdwijnt. Een goede verzekering kan veel problemen voorkomen. Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) bent u overal ter wereld verzekerd tegen de kosten van alle schade die u of één van uw gezinsleden, als particulier aan een ander toebrengt.
Uw kinderen zijn ook verzekerd als zij tijdens vakantie, studie of vrije tijd (betaald) werk voor anderen verrichten, bijvoorbeeld als zij een krantenwijk hebben. Zelfs schade aan derden, veroorzaakt door uw huisdieren, is gedekt.

AUTOVERZEKERING

fotoEen autoverzekering voor elke situatie. Voor elke automobilist kan het meest geschikte autopakket worden samengesteld. De bouwstenen van de personenautoverzekering maken dit mogelijk.

 • WA-verzekering
  De wettelijke aansprakelijkheid dekt de financiële gevolgen van schade die u, door uw schuld, met uw voertuig aan een ander hebt toegebracht.
 • WA + beperkte cascoverzekering( w.a.+)
  WA-verzekering aangevuld met een beperkte cascodekking. Laat u niet misleiden door het woord 'beperkt'; er is een ruime dekking bij schade aan of verlies van uw auto. Gedekt zijn bijvoorbeeld diefstal, brand, ruitbreuk, hagel- en stormschade, aardbeving, overstroming, lawines, botsing met loslopende dieren.
 • WA + uitgebreide cascoverzekering (All Risk )
  Met de uitgebreide cascoverzekering is vrijwel alle schade aan/verlies van uw motorrijtuig gedekt. Ongeacht de oorzaak. Er geldt een eigen risico.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Als er regelmatig andere personen met u meerijden, is de Inzittendenverzekering geen overbodige luxe.
 • Ongevallenverzekering inzittenden

Een dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeluk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

 

BROMFIETSVERZEKERING

bromfietsBent u op zoek naar een verzekering voor uw bromfiets, (snor) scooter of spartamet dan bent u hier aan het juiste adres. Als u zaken via ons doet bent u verzekerd van een voordelige premie en een goede service.

Wij doen zaken met een aantal verschillende verzekeraars waardoor u verzekerd bent van de meest voordelige premie voor uw leeftijd en postcodegebied.

Er zijn een tweetal verschillende dekkingen te krijgen voor uw brom- of zoemfiets
namelijk:

 • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 
 • Wettelijke Aansprakelijkheid + Casco.

Voor de premie kunt u hier een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen.

 Uitgebreide dekking

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om naast de verplichte WA dekking een ongevallen en/of rechtsbijstand verzekering te sluiten voor optimale dekking en zekerheid.

 

REISVERZEKERING

De ideale doorlopende reisverzekering: één keer afsluiten en u kunt wanneer u maar wilt uw koffers pakken. Met een doorlopende reisverzekering gaat u goed verzekerd op vakantie: u bent verzekerd tegen vrijwel alle risico's. Oók tijdens uw weekendjes weg en korte vakantietrips in eigen land. De doorlopende reisverzekering is in veel gevallen voordeliger dan bijvoorbeeld twee keer een losse reisverzekering. Aanvullende mogelijkheden voor de vakantie: Helemaal naar het karakter van uw eigen vakantie kunt u kiezen uit de volgende aanvullende mogelijkheden:

 • Wintersportdekking
 • Werelddekking
 • Zakenrisico
 • Automobilistenhulp
 • Duur van de reis
 • Annuleringsverzekering

 

CARAVAN

Verblijft u tijdens uw vakantie het liefste in uw stacaravan of gaat u er in uw vrije tijd op uit met uw toercaravan? Dan kunt u zowel de stacaravan als de toercaravan (en niet te vergeten de vouwkampeerwagen) prima bij ons verzekeren. Hebt u nog een vrij nieuwe caravan (tot tien jaar oud), dan adviseren wij u de meest uitgebreide dekking. Is uw caravan al wat ouder, dan is de goedkopere dekking waarschijnlijk de beste optie.

RECHTSBIJSTAND

Er zijn van die situaties waarin u zeker weet dat u gelijk heeft. Als het vervolgens onmogelijk lijkt om dat gelijk ook te krijgen, is er soms maar één mogelijkheid: de hulp van een jurist inschakelen. De kosten lopen dan snel op. Nieuwsgierig hoe snel deze op kunnen lopen? Een advocaat kost tegenwoordig zo'n € 160,- per uur. De Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren (RVP) kost u minder of net zoveel per jaar als het uurtarief van een advocaat.

BEGRAFENISVERZEKERING

handNa een sterfgeval worden de nabestaanden volledig in beslag genomen door de emoties van het afscheid. Zij willen zich geen zorgen maken om de uitvaartkosten en hebben vaak niet de tijd en energie om de uitvaart en alle bijkomende formaliteiten te regelen. Ieder heeft zijn eigen wensen. Dus hebben we in samenwerking met Monuta verschillende produkten en uitvaartverzekeringen om uw laatste wensen mogelijk te maken. Voor u en uw nabestaanden!  Monuta is in 2005 uitgeroepen tot Beste Uitvaartverzorger van de Benelux!

erkend hypotheek adviseur
gidi
ser
afm
kvk
Onderhoud Effusion Solution
Design by DD-IT